DJ’s

Met veel trots presenteren wij onze vier top dj’s voor de komende Secret Lovers op 14 april.

—FAITH MARK—

Secret Lovers is een feest geboren uit de liefde voor muziek en de mensen die het zo bijzonder maken. Daarom hebben we gekozen voor een trance DJ die draait met soul en passie! Kom op 14 april naar Secret Lovers en laat je meenemen in de wereld van de uplifting trance❤️

Faith Mark op Soundcloud

—RENJI—

DJ Renji is een zeer bevlogen DJ die progressive house draait als geen ander. Tijdens de eerste editie van Secret Lovers zette hij een topset weg en daarmee ook de toon voor Secret Lovers: een classy feest met topmuziek! We zijn heel blij dat Renji ook deze 2e editie van Secret Lovers weer van de partij is!

Renji nodigt je uit voor Secret Lovers..

—DJ Carolin—

Wat zijn we super enthousiast dat Carolin op 14 april weer naar Secret Lovers komt! Tijdens de eerste editie draaide ze het dak van de Heuvel Gallery eraf!

Carolin gaat los tijdens de 1e Secret Lovers..

—Ruben Vitalis—

En last but zeker niet least is bevestigd dat Ruben Vitalis weer naar Secret Lovers komt! Met zijn lekkere salsa sound maakt hij iedereen blij en is hij de perfecte match met onze andere dj’s; een mix van progressive house en trance door vier dj’s die draaien met soul!

De lekkere salsa sound van Ruben Vitalis..